Τι είναι η Cyber Monday;

Τι είναι η Cyber Monday;

H Cyber Monday είναι επόμενη μεγάλη μέρα εκπτώσεων μετά τη Black Friday. Πραγματοποιείται τη Δευτέρα μετά τη Black Friday. H Cyber Monday 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου 2018 ενώ η Black Friday θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2018.

Η Cyber Monday αφορά τις online αγορές και πολύ συχνά με απόφαση των συνδέσμων ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο από 1 ημέρα. Προηγούμενες χρονιές είδαμε τη Cyber Monday να παρατείνει ως και μία ολόκληρη εβδομάδα την διάρκειά της. Η τυπική διαδικασία θέλει τα ηλεκτρονικά καταστήματα να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στη Cyber Monday επίσημα στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A.

Στη Cyber Monday συμμετέχουν όλα τα μεγάλα καταστήματα των μεγάλων αλυσίδων και εμπορικών επιχειρήσεων. Είναι μια μέρα με σημαντικές εκπτώσεις από τις οποίες ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί. Από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου, χωρίς ταλαιπωρία, τρέξιμο και σπρώξιμο στις ουρές, ο καταναλωτής μπορεί να αποκτήσει τα προϊόντα που επιθυμεί. Μάλιστα, με δεδομένο ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις ανακοινώνουν αρκετά νωρίτερα τις προσφορές τους, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει τη διαδικτυακή του έρευνα για να πετύχει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στα προϊόντα του ενδιαφέροντός του.

Η Cyber Monday είναι αρκετά δημοφιλής στους καταναλωτές. Με τη συμμετοχή των social media στο παιχνίδι των προσφορών, γίνεται αρκετά ελκυστικό για τον καταναλωτή να παρακολουθεί και να ψάχνει τις ενημερώσεις σχετικά με τις μειώσεις των τιμών στα προϊόντα που επιθυμεί να αποκτήσει.

Share This

Leave a Comment