Προσφορές για laptop στη Black Friday 2018

Προσφορές για laptop στη Black Friday 2018

Η Black Friday είναι η πιο σημαντική μέρα εκπτώσεων. Πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο στο τέλος του Νοέμβρη. Η Black Friday 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια μέρα όπου τα εμπορικά καταστήματα θα ρίξουν πολύ τις τιμές τους. Black Friday δεν είναι όταν οι εκπτώσεις κυμαίνονται στο 20-30% αλλά όταν ξεπερνούν το 70%. Όταν είναι αυτό που λέμε γενναίες εκπτώσεις.

Η Black Friday απαιτεί καλό προγραμματισμό και να έχουμε εξοικονομήσει χρήματα από τους προηγούμενους μήνες, προκειμένου να έχουμε ένα ικανό budget στη διάθεσή μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας. Η πλειοψηφία των καταναλωτών, κατά την Black Friday επιλέγει να αγοράσει πράγματα που είναι ακριβά. Προτεραιότητα δίνουν στην τεχνολογία, στις ηλεκτρικές συσκευές και σε άλλα παρεμφερή είδη ενώ η αγορά ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ ακολουθεί. Οπωσδήποτε η Black Friday σηματοδοτεί και την εορταστική περίοδο για την αγορά. Τα εμπορικά καταστήματα φορούν τα καλά τους και μας προσκαλούν να διαλέξουμε τα δώρα που θα προσφέρουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η αγορά ενός laptop την Black Friday είναι μια συνηθισμένη και σωστή επιλογή. Οι προσφορές πολλές πλην όμως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν είναι λίγα τα καταστήματα εκείνα που παρουσιάζουν αρκετά μεγαλύτερη από το κανονικό την αρχική τιμή του προϊόντος για να «πουλήσουν» ως έκπτωση κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά τέχνασμα. Για τον λόγο αυτό, αναζητήστε την αρχική τιμή του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, αρκετές μέρες πριν την Black Friday, σημειώστε την και υπολογίστε το πραγματικό ποσό της έκπτωσης που σας κάνει κάθε κατάστημα. Και φυσικά δώστε σημασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Κάτι που μοιάζει εξαιρετικά οικονομικό, μπορεί να μην καλύπτει τις ανάγκες σας, την ίδια ώρα που με λίγα περισσότερα χρήματα μπορείτε να αλλάξετε κατηγορία και να πάρετε κάτι πολύ καλύτερο.

Είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιαστεί κανείς όταν βλέπει ολοστρόγγυλο το 90% που προαναγγέλλουν κάποια καταστήματα. Πόσο πολύ ισχύει όμως; Και μήπως τελικά το 30% της έκπτωσης που δίνει ένα άλλο κατάστημα είναι και πιο έντιμο απέναντι στον καταναλωτή; Τέλος, μην παραβλέπετε ποτέ τις εγγυήσεις που σας δίνει τόσο το κατάστημα όσο φυσικά και ο κατασκευαστής. Το προϊόν που αγοράζετε πρέπει να συνοδεύεται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις και φυσικά από όλα τα σχετικά πιστοποιητικά γνησιότητας.

Share This

Leave a Comment