Επιβράβευση συναλλαγών με κάρτες: πώς θα επωφεληθείτε

Επιβράβευση συναλλαγών με κάρτες: πώς θα επωφεληθείτε

Οι Έλληνες τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο τις πιστωτικές, τις χρεωστικές και τις προπληρωμένες μας κάρτες για τις συναλλαγές και τις αγορές μας. Πέρα από το ότι πρέπει να συμπληρώσουμε ορισμένο ποσό για έξοδα και φοροαπαλλαγή ή για να μπούμε στη λοταρία των αποδείξεων, κίνητρα για τη χρήση των καρτών δίνουν και οι Τράπεζες. Bonus, επιστροφές σε διάφορα ποσά, εκπτώσεις και άλλα πολλά που διαφέρουν από Τράπεζα σε Τράπεζα. Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπει κάθε μία από αυτές και για ποιο είδος κάρτας.

-Πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών Yellow

Στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών Yellow συμμετέχουν οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και μπορεί κανείς να κερδίσει μέχρι και 25.000 yellows σε μηνιαία βάση ανά κατηγορία Καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι:

Πιστωτικές κάρτες:
Visa: Visa Infinite, Visa Platinum, Visa Classic, Visa Gold, Visa Electron, University Visa, ΣΑΚΑ Visa, ΑVIS Visa, INTERSALONIKA Visa, Winlife Visa, ΔΟΥΚΑΣ Visa, Helios Visa, Life Card Visa
Mastercard®: Mastercard® Standard, Mastercard® Gold, Interamerican Mastercard®, Interamerican Mastercard® Gold, Mastercard® Σταθερής Δόσης
Ενοποιημένων Τραπεζών: Κάρτες έκδοσης πρώην ΑΤΕbank, πρώην δικτύου Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα, πρώην δικτύου CPB Bank στην Ελλάδα, πρώην Millennium Bank, πρώην GENIKI Bank
Χρεωστικές κάρτες:
Visa: Πειραιώς Visa Debit, ΔΣΑ Debit, Πειραιώς Private Banking Debit, Πειραιώς Personal Banking Debit
Mastercard®: Πειραιώς Mastercard® Debit
Προπληρωμένες κάρτες:
Visa: Prepaid Visa Card
Mastercard®: Πειραιώς Prepaid Reloadable Card, winbank WEBUY

Κάνοντας, λοιπόν, συναλλαγές με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, κερδίζει κανείς 10 yellows για κάθε 1 ευρλω αγορών στους συνεργάτες & στο yellowday. Ακόμη 1 yellow για κάθε 1 ευρώ αγορών ή πληρωμών με πιστωτική κάρτα, 1 yellow για κάθε 2 ευρώ αγορών ή πληρωμών με χρεωστική κάρτα και 1 yellow για κάθε 1 ευρώ αγορών με προπληρωμένη κάρτα. Με κάθε εγγραφή στο πρόγραμμα, η Τράπεζα κάνει δώρο 500 yellows.

Όσο για τα κερδισμένα yellows; Αυτά εύκολα εξαργυρώνονται είτε στα POS Συνεργατών του προγράμματος, είτε μέσω της υπηρεσίας προσφορών yellowday.

-Πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank

Το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Eπιστροφή της Eurobank είναι το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που σας επιστρέφει ευρώ, όχι πόντους, δώρα ή εκπτωτικά κουπόνια, αλλά χρήματα. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της Eurobank και αυτές που εκδίδονται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Κάπως έτσι, κερδίζετε έως 1.000€ τον χρόνο. Συγκεκριμένα, κερδίζετε ευρώ ανάλογα με το ποσό της αγοράς σας και το ποσοστό επιστροφής που προσφέρει η συνεργαζόμενη επιχείρηση. Στις επόμενες αγορές σας εξαργυρώνετε τα ευρώ που έχετε κερδίσει πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Εξαργύρωση των ευρώ γίνεται σε φυσικά καταστήματα που διαθέτουν μηχάνημα POS της Eurobank.
Οι 7.500+ επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή καλύπτουν καθημερινές ανάγκες σας, έκτακτα έξοδα ή απολαύσεις σας. Κάθε επιχείρηση προσφέρει το δικό της ποσοστό επιστροφής σε ευρώ. Ενδεικτικά:
Σε σουπερμάρκετ κερδίζετε έως 2% επιστροφή σε ευρώ από τις αγορές σας.
Σε πρατήρια καυσίμων κερδίζετε έως 3% επιστροφή σε ευρώ όταν γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας.
Σε πολυκαταστήματα κερδίζετε 5% επιστροφή σε ευρώ από τις αγορές σας σε είδη ένδυσης, υπόδησης και είδη σπιτιού.
Σε εστιατόρια κερδίζετε έως 20% επιστροφή σε ευρώ όταν βγαίνετε για φαγητό.
Σε επιχειρήσεις επικοινωνιών κερδίζετε 1% επιστροφή σε ευρώ όταν αγοράζετε προϊόντα επικοινωνίας και τεχνολογίας όπως κινητά, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, αξεσουάρ κ.ά.
Σε ακτοπλοϊκές εταιρείες κερδίζετε 5% επιστροφή σε ευρώ όταν αγοράζετε τα εισιτήριά σας.
Σε ξενοδοχεία κερδίζετε έως 20% επιστροφή σε ευρώ όταν κάνετε κράτηση για τις ημέρες των διακοπών σας.

Επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank είναι η αλυσίδα καταστημέτων Γερμανός, τα Public, ΙΚΕΑ, attica, eko, intersport, cosmote και άλλες.

-Πρόγραμμα Bonus από την Alpha Bank

Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus αποτελεί πρόγραμμα επιβράβευσης των συναλλαγών των πελατών – κατόχων καρτών της Τράπεζας, σύμφωνα με το οποίο οι κάτοχοι κερδίζουν πόντους κάθε φορά που χρησιμοποιούν την κάρτα τους για την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών. Ομοίως, η επιβράβευση αποδίδεται και σε πελάτες της Τράπεζας, που διατηρούν προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus και αποδίδουν πόντους στην Bonus κάρτα τους, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους εκάστου προϊόντος. Πρόκειται για το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως, το οποίο προσφέρει πόντους για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται με τις κάρτες Bonus και δίνει τη δυνατότητα εξαργύρωσης αυτών σε αγαθά και υπηρεσίες.

Συμμετέχουν ηγετικές επιχειρήσεις ανά κλάδο ως μεγάλοι συνεργάτες του Προγράμματος:
ΑΒ Βασιλόπουλος, Aegean, ΒΡ, Vodafone, notos, Hertz, ΤΡΑΙΝΟΣΕ. AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από διάφορες κατηγορίες: καλλυντικά, ένδυση, υπόδηση, εστίαση, ξενοδοχεία, ταξίδια, βιβλία, ηλεκτρονικά και άλλα. Οι Bonus προσφορές εξαργύρωσης σε αγαθά και υπηρεσίες των μεγάλων συνεργατών και των λοιπών συνεργαζόμενων επιχειρήσεων καλύπτουν τόσο τις καθημερινές όσο και τις ευρύτερες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε καταναλωτή. Πάνω από 3.000 εμπορικά καταστήματα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το οποίο συνεχώς επεκτείνεται με νέες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις κάρτες Bonus σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό κερδίζετε πόντους. Η σταθερή αναλογία είναι ένας (1) πόντος Bonus για κάθε ένα (1) ευρώ αγορών. Κερδίζετε όμως 4 πόντους για κάθε 1 € αγορών όταν κάνετε τις αγορές σας στους μεγάλους συνεργάτες του Προγράμματος (ΑΒ Βασιλόπουλος, Aegean, ΒΡ, Vodafone, notos, Hertz, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και 2 πόντους για κάθε 1 € αγορών στις λοιπές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε γρηγορότερα πολλούς πόντους. Απλά και εύκολα. Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε μια από τις συνεργαζόμενες στο Πρόγραμμα επιχειρήσεις, θα ενημερωθείτε για τις προσφορές που σας προτείνουν. Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε και από την παρούσα ιστοσελίδα του Bonus ή από την σελίδα Bonus στο Facebook. Εφόσον ενδιαφέρεστε για κάποια προσφορά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξαργύρωση αφού πρώτα πραγματοποιήσετε κάποια συναλλαγή. Διαφορετικά οι πόντοι σας ισχύουν για την επόμενη επίσκεψη σας στη συγκεκριμένη ή άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση της επιλογής σας. Επίσης πολλές Bonus επιχειρήσεις σας προσφέρουν τώρα την δυνατότητα να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές εξαργυρώσεις των πόντων σας: AEGEAN, Zoulovits, Pizza Hut κ.α, καθώς και φιλανθρωπικές οργανώσεις που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα.

Share This

Leave a Comment